Activitats de cap de Setmana al Monestir de les Avellanes

De forma habitual el Monestir de les Avellanes organitza i prepara activitats de diferents tipus per als caps de setmana o dies festius. El punt de trobada per a realitzar qualsevol de les activitats preparades és sempre la recepció del Monestir de les Avellanes. Per aquest cap de setmana del 14 i 15 de febrer hi ha preparades les següents activitats:

Dissabte 14 de febrer

Os de BalaguerDurant tot el dia hi ha la Jornada de portes  obertes del Centre d’Observació de l’Univers, situat a Àger. L’activitat és gratuïta. Les portes s’obriran a les 10:30 del matí, es tancaran per dinar a les 13:30 i per la tarda es tornaran a obrir a partir de les 16:30 i fins a les 19:00. La Jornada està destinada al públic en general com a presentació i pas previ a l’obertura global al públic que es preveu fer cap a finals de març.

A les 16:30 Visita guiada al Monestir de les Avellanes. La visita als espais històrics i artístics del monestir serà gratuïta i durarà aproximadament 30 minuts. Amb la visita tindreu la possibilitat d’endisar-vos a la història d’un monestir fundat el segle XII, conèixer els personatges de rellevància que tingué, així com els edificis i elements artístics que formen o han format part d’aquesta abadia.

A les 22:30 es farà una Visita nocturan guiada al Museu de les Campanes i al Castell Medieval d’Os de Balaguer. El preu per a aquesta activitat és de 3 € per persona i durarà aproximadament 40 minuts.

Diumenge 15 de febrer

A les 6:15 del matí excursió a l’ermita de Montalegre, situada a mil metres d’altitud, des d’on podreu gaudir d’unes vistes espectaluars de la sortida del sol, per damunt de la plana d’Urgell, i amb el Pirineu de fons. Una experiència innoblidable.Boira des de Montalegre

A les 10:30 se celebrarà la missa major de diumenge a l’església del Monestir de les Avellanes.

A les 11:15 es realitzarà la Visita guiada al Monestir de les Avellanes per tal de gaudir del matí de diumenge tot coneixent el Monestir. La visita serà grautïta i durarà aproximadament 30 minuts.

I a les 12:00 del migdia es farà la Visita guiada a la Cova dels Vilars d’Os de Balaguer. Si voleu gaudir d’una de les poques coves de Catalunya que conserva pintures ruprestres de l’edat del Bronze, aquesta és la vostra oportunitat! El preu de la visita és de 3 € per persona, amb suplement de 3 € si es vol desplaçament amb vehicle 4×4. La durada serà aproximadament d’una hora.

… I GAUDEIX DELS CAPS DE SETMANA AL MONESTIR DE LES AVELLANES!

NOTA:

  • Per a altres excursions informar-se a Recepció
  • Les sortides seran amb cotxe propi
  • Serà necessari un mínim de 5 persones per sortida
  • S’hi hi ha menors de 12 anys es farà el 50% de descompte
  • El punt de trobada per a informació i inici de les activitats serà la recepció del Monestir de les Avellanes
  • Més informació a:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s