La meditació, camí d’integració personal. Caps de setmana Avellanes D.O.


Avellanes D.O, Un lloc i un temps, cursos 2009Del 20 al 22 de febrer del 2009 la Casa d’Espiritualitat del Monestir de les Avellanes inicia els seus cursos anuals de cap de setmana coneguts com Avellanes D. O. “Denominació d’Origen”,  respecte a allò que identifica i fa únic el Monestir de les Avellanes des dels seus orígens. Per això, en fidelitat als orígiens, el Monestir continua essent un espai per a l’espiritualitat al servei de les persones, que avui com ahir, descobreixen en el Monestir de les Avellanes un lloc adient per a la trobada i el recés, enmig d’una natura que convida al silenci i a la recerca.

El primer cap de setmana Avellanes D. O., està dedicat a la meditació com a camí d’integració personal. Una iniciació a la meditació com a eina d’integració i equilibri personal, que busca descobrir un camí espiritual, obert a diferents motivacions, que ajudi a transformar-se interiorment.

La meditació descriu la pràctica d’un estat d’antenció concentrada sobre un objecte extern, pensament, la pròpia consciència o cap dels anteriors, excepte l’estat de concentració. Meditació significa exercici intel·lectual.Mandala, un tot i una unitat alhora...

La meditació se sol caracteritzar perquè cerca un estat de concentració sobre la realitat del moment present, la focalització de la ment en un únic objecte de percepció, com pot ser la respiració, una icona, o també la recitació de paraules d’una forma constant. La meditació també és caracteritza per ser un anàlisi raonat d’ensenyament religiós, en el qual pot tenir pròposits religiosos o simplement de salut física o mental. La meditació és un estat experimentat quan la ment es dissol i és lliure dels seus propis pensaments.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s