El Punt d’acolliment del Centre BTT de la Noguera al Monestir de les Avellanes

Serveis del Punt d'Acolliment Monestir de les Avellanes - Centre BTT NogueraAquests últims dies del mes de març s’estan acabant d’enllestir els treballs relacionats amb els serveis que ofereix el Monestir de les Avellanes, com a punt d’acolliment del Centre BTT de la Noguera.

Dintre de pocs dies, tots aquells als que us agradin les rutes amb bicicleta, ja podreu gaudir d’un nou espai condicionat amb dutxes, lavabos i vestidors, punt de rentat de bicicleta, així com la possibilitat de llogar bicicletes de muntanya i cascs. Aquest conjunt de serveis estan situats prop del camp d’esports del Monestir, en un indret ideal per accedir-hi amb les bicicletes.

El punt d’acolliment situat al Monestir de les Avellanes, ofereix també altres serveis com aparcament de vehicles, hostatgeria on allotjar-se i restaurant on poder dinar. A més també és un punt d’informació del Centre BTT de la Noguera, format pel Portal de Montsec, amb informació turística, patrimonial, cultural, gastronòmica, etc de la comarca i els pobles de l’entorn del MonestirServeis del Punt d'Acolliment i informació del Monestir de les Avellanes - Centre BTT Noguera

Finalment recordar que el Monestir de les Avellanes és un dels punts d’inici i arribada de les diferents rutes del Centre BTT de la Noguera, on us informaran i donaran assessorament sobre els circuits. A la recepció del Monestir us proporcionaran les targetes d’accés a les dutxes, us informaran sobre com llogar bicicletes, entre altres coses.

I a gaudir de les rutes i el paisatge!

Un pensament sobre “El Punt d’acolliment del Centre BTT de la Noguera al Monestir de les Avellanes

  1. us esteu posant ben bé al dia. Aviat el Monestir es convertirà en un punt neuràlgic de la zona, ben bé com de bell antuvi.

    Salut.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s