Fina, la primera voluntària de l’Arxiu Gavín al Monestir de les Avellanes

M’han convidat a participar al bloc del Monestir de les Avellanes, per ser la primera col·laboradora de l’ArxiuLa Fina, entre papers de l'Arxiu Gavín, immersa en la seua tasca com a voluntària Gavín al Monestir de Santa Maria de Bellpuig de les Avellanes.

Per què vaig animar-me a venir?, doncs per dos motius principals:

  • En primer lloc perquè estic en un camí del coneixement i de l’espiritualitat
  • En segon lloc perquè sóc col·leccionista d’àngels amb tot el seu entorn, hi vaig veure que aquest lloc ple de pau i harmonia reunia les dues possibilitats

La lectura de diversos llibres de la Biblioteca del Monestir, sobre filosofia i coneixement, a primera hora del matí i última del vespre, han cobert amb escreix el primer objectiu. Hi ha llocs al voltant del Monestir que m’han ajudat ha aprofundir en el coneixement i la meditació, així com a gaudir de la natura.

El segon objectiu ha superat àmpliament les meves expectatives, ja que aquest Arxiu m’ha servit per adonar-me del llarg camí que puc realitzar en la meva col·lecció d’àngels i tot el ventall de possibilitats que s’han obert per compartir en la nostra Associació d’Amics dels Àngels de Barcelona, on oferim mensualment conferències dirigides per persones de diverses tradicions i anualment organitzem un Concurs de Poesia, havent participat en la Setmana de Poesia de Barcelona per primera vegada aquest any, també fem un Concurs de Fotografia i com a novetat enguany hem organitzat el Primer Certamen de Pintura Creativa. Trimestralment organitzem una visita cultural a algun indret on els àngels hi són presents.

La Fina, de visita a l'ermita de Montalegre, a uns 900 metres d'altitudEsperem tindre pàgina web abans del nadal del 2009, entre tant si algú vol informació pot enviar-nos un correu electrònic a  l’adreça amicsdelsangels@gmail.com

Dins de l’Arxiu Gavín, entre postals, goigs, articles de premsa, etc, he estat rodejada d’àngels tots els dies i el més important de tot,  és que he fet nous amics, els germans Jaume, Lluís i Isidoro, en Jaume León, en Robert i el Josep Sansalvador (l’arxiver, romàntic del col·leccionisme per excel·lència!)

Gràcies per deixar-me compartir aquests dies i desitjo puguem repetir l’experiència.

Fina Armengol

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s