G. Lluís, camí de Marlhes… més enllà de Saint-Paul-Trois-Châteaux


Casa on nasquè Marcel·lí, a RoseyEl G. Lluís, després de 6 anys a la comunitat d’acollida del Monestir de les Avellanes, emprén un nou camí més enllà de Saint-Paul-Trois-Châteaux (França). Concretament comença un nou projecte, juntament amb altres germans maristes, a la petita casa de Marlhes on va nèixer Marcel·lí Champagnat, fundador dels Maristes.

Emprén un nou camí un dels germans, que juntament amb altres, formaren la primera comunitat d’acollida del Monestir de les Avellanes. A parMandalatir de la qual ha col·laborat en l’acolliment de totes aquelles persones que han passat per la casa d’espiritualitat del monestir.

Una imatge que defineix prou bé el tarannà del germà Lluís és la dels gatets de l’arbre, el respecte per tot allò que l’envolta, pels éssers vius, i la capacitat d’adaptació a l’entorn on es troba.

Un altre aspecte a recordar és la seua forma de mostrar als visitants el monestir, amb la capacitat d’ensenyar la història i l’art d’aquest lloc tot donant vida a les inertes pedres.  Mostrant les característiques més humanes que caracteritzen aquest vell monestir.

Claustre del Monestir de les Avellanes

Així com també a les persones que han passat per aquí participant als cursos Avellanes D.O., com l’aventura de l’escolta, o la meditació com a camí d’integració personal, entre molts altres. Persones que han intercanviat amb el germà Lluís experiències d’aprenentatge sobre la persona, la meditació introspectiva i en definitiva aquells aspectes que poc o molt tots ens trobem al dia a dia de les nostre vides.

Au revoir et bon voyage!
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s