L’Arxiu Gavín celebra el seu primer any al Monestir de les Avellanes

Un any amb l'Arxiu Gavín al Monestir de les AvellanesEl passat 4 d’octubre l’Arxiu Gavín va complir el seu primer any al Monestir de les Avellanes. Des del dia de la inauguració fins avui hem passat un any de molta feina que no té aturador.

Després de la finalització de les noves instal·lacions i dels actes de la inauguració, es va començar a treballar  per tal d’integrar l’Arxiu Gavín al seu nou entorn, tot mantenint i continuant la seua tasca. Treballant en la descripció del seu fons,Visita del Conseller de Cultura, 30 d'abril 2009 traslladant progressivament la part del fons que encara es troba a Valldoreix, obrint-nos cap a l’exterior, obtenint un gran nombre de visites i de consultes al llarg d’aquests mesos. Fins i tot a finals d’abril d’aquest any l’arxiu va ser visitat pel Conseller de Cultura i pel subdirector general d’arxius de la Generalitat de Catalunya.

Hem posat en marxa una pàgina web provisional de l’arxiu, per tal que tothom i tingui accés, i estem treballant perque Nou web de l'Arxiu Gavínben aviat el seu fons estigui preparat per a qualsevol consulta. Celebrant doncs aquest primer aniversari la web de l’arxiu ha incorporat l’atenció a l’usuari en línia, a partir d’un xat on durant la major part del dia podreu realitzar en directe, qualsevol consulta vinculada a l’Arxiu Gavín.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s