El Monestir de les Avellanes participa a la fira Agrotur 2009

Estan del Monestir de les Avellanes a Agrotur 2009El cap de setmana passat, el Monestir de les Avellanes va participar a la Fira Agrotur 2009, celebrada a Cornellà de Llobregat.

Va ser una de les edicions amb mes èxit dels últims anys, i varem notar molts visitants de qualitat, que s’interessaven sèriament pels productes que ofereix el turisme rural de casa nostra. I en particular pels serveis i activitats que s’ofereixen des del Monestir de les Avellanes.

Probablement aquest interès pel turisme rural i de proximitat, estigui relacionat amb la situació econòmica actual, fet que influeix en que viatgers que altres anys anaven a les illes o a l’estranger, ara prefereixen un turisme de proximitat, a poques hores en cotxe i amb estàndards de qualitat clars.

En el turisme de proximitat Lleida i les comarques de Ponent,  prenen un protagonisme important. Es tractaCues per entrar a visitar la Fira Agrotur 2009 d’unes comarques molt accessibles i properes, però a la vegada molt desconegudes,  especialment el Montsec, territori on hi ha el Monestir  de les Avellanes, on al llarg dels últims mesos s’han incrementant notablement les reserves, tan de famílies, de practicants d’esport (senderisme, caiac, hípica, coves,..), de natura, així com  han augmentat el nombre reunions d’empreses i de congressos.

Animeu-vos a conèixer les comarques de Ponent, gaudiu de la Noguera, el Montsec i el Monestir de les Avellanes!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s