Benvinguts al Portal Web del Monestir de les Avellanes

Ara fa uns deu anys que el Monestir de les Avellanes va iniciar l’anomenat “Projecte Avellanes”, amb l’objectiu de convertir-se en un Monestir de Portes Obertes al servei de les persones, la cultura i el territori.

Avui les Portes Obertes s’eixamplen una mica més, obrint el Monestir de les Avellanes al món virtual. Per això, i en el marc dels cent anys de vida Marista al Monestir de les Avellanes, us presentem el nou

Portal Web del Monestir de les Avellanes

http://www.monestirdelesavellanes.com

En aquest nou Portal hi són presents per primera vegada tots els serveis i activitats que oferim des del Monestir de les Avellanes.

El nou Portal neix amb la voluntat de mostrar el Monestir de les Avellanes integrat en el seu entorn geogràfic, és per això que hem apostat per facilitar als nostres visitants informació sobre la nostra comarca, amb els pobles de l’entorn, el paisatge i la natura, les rutes, el patrimoni històric…

Amb el Portal web, el Monestir de les Avellanes s’endinsa al món de les xarxes socials, esdevenint el Monestir 2.0. El bloc, el fèisbuc, el twitter, fotografies, vídeos…  tot amb l’objectiu de fomentar la col·laboració i l’intercanvi àgil i eficaç de la informació entre el Monestir, el seu entorn i les persones i entitats que hi estiguin interessades.

Per acabar des de l’Equip Web Monestir volem agrair especialment la col·laboració i el temps que ens han dedicat el Jordi Tutzó, l’informàtic de maristes sense l’ajuda del qual no tindríem web, al germà Antonio Martínez i al Luiz encarregats de la web Champagnat.org, pels vídeos del centenari, al Josep Sansalvador pels aspectes gràfics. I també a tots els qui ja formeu part del Monestir 2.0 afegint-vos i visitant el bloc, el fèisbuc, etc. El nostre més sincer agraïment.

… Benvinguts i benvingudes!

Equip Web Monestir

2 pensaments sobre “Benvinguts al Portal Web del Monestir de les Avellanes

  1. Retroenllaç: Neix el Portal Web del Monestir de les Avellanes // la tafanera

  2. Us felicito per la magnífica pàgina web i per l’oferta que feu del Monestir.

    Atentament
    Josep Lluís Fernández

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s