Concert de la coral EuskalHiria a l’església del Monestir de les Avellanes


El proper diumenge dia 7 de març us invitem a l’actuació de la Coral EuskalHiria (País Basc) a l’església del Monestir de Santa Maria de Bellpuig de les Avellanes.

  • A les 10:30 del matí missa cantada
  • A les 11:30 del matí concert popular

La coral EuskalHiria està formada per 30 veus mixtes. És una coral especialitzada en cançons sacres i populars. El diumenge 7 de març ens oferirà una sessió doble:

Acompanyaran la celebració de l’Eucaristia a l’església del Monestir de les Avellanes, a les 10:30 del matí amb cançons com Hora mística, Oh salutaris!, Aite Gure…

Cap a les 11:30, després de la missa concert popular per part de la mateixa coral i també a l’església del Monestir. Podrem gaudir de cançons basques i catalanes com el Maite, Boga boga, Agur Jaunak, Joia en el món, Somni, El meu avi, Que tinguem sort, etc.

Les veus d’EuskalHiria cantaran cançons bastant llargues, d’entre 4 i 6 minuts cadascuna i la majoria d’elles en català, euskera, o altres llengües. Per tant ens preparen un concert complex i molt atractiu a la vegada. Esperem que el lloc i tots aquells que vingueu a gaudir d’aquestes veus, els dónem una bona rebuda i acollida.

Més informació a: Portal Monestir, Fèisbuc, Twitter

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s