Curs de formació per a neuròlegs en trastorns del son, al Monestir de les Avellanes

Del 18 al 20 de març el Monestir de les Avellanes acull un anys més, el Curs de formació en Trastorns del Son per a residents de Neurologia. Es tracta d’un curs organitzat pel Grup d’Estudi de la Son de la Societat Espanyola Neurologia.

La capacitat d’adaptació de les sales i espais del Monestir de les Avellanes permet que es realitzi aquest curs, que inclou l’estudi de casos reals de pacients amb trastorns del son. És per això que s’instal·len aparells mèdics que registren les hores de son de la migdiada i del descans nocturn. Casos reals que després són estudiats a les sessions pràctiques del curs.

Durant el matí del dijous 18 de març s’aprofitarà el context del Curs per celebrar el Dia Europeu de la Narcolèpsia amb una sessió de conferències que començaran a les 11 del matí i finalitzaran a la una del migdia amb una roda de premsa.

Després de dinar s’iniciarà el curs que es divideix en diverses sessions de treball fins al dia 20 de març. El curs està format per sessions teòriques i també per sessions pràctiques en que s’estudien trastorns del son en pacients reals.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s