Pasqua de les Avellanes 2010. La Pasqua del Centenari!


Del 1 al 4 d’abril, torna la Pasqua Jove del Monestir de les Avellanes,  amb el lema Un cor 100% nou. Una Pasqua especial, que s’afegeix també als actes de celebració del centenari de la presència marista al Monestir.

Nous temps… noves respostes, aquest és el títol de la publicació que es presentarà en el marc de la Pasqua de les Avellanes 2010. Un llibre que deixa constància de l’aportació senzilla que, des del Monestir de les Avellanes, s’ha fet, es fa i es vol fer a l’Església de Catalunya i a l’Església en general. Expressant amb un llenguatge testimonial i exhortatiu la vivència de la fe que es promou a les Avellanes.

Si la Pasqua del Centenari comença amb la presentació d’aquesta publicació.  L’acte de comiat també se centra en els cent anys de vida marista al Monestir de les Avellanes. El grup Kairoi oferirà el concert de presentació del seu nou disc Caminant… el disc del Centenari. Fent-se ressò de tota la vida que ha generat la casa pairal dels maristes a Catalunya, essent un reflex del temps viscut i al mateix temps una mirada cap endavant.

Vídeo “recordant la Pasqua de les Avellanes 2009

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s