Més de 600 escoltes es trobaran aquest cap de setmana al Monestir de les Avellanes

Grups de joves als jardins del Monestir de les AvellanesEls dies 24 i 25 d’abril el Monestir de les Avellanes acull la Trobada general del Centre Marista d’Escoltes (CMS). Una trobada que forma part de les activitats de celebració del Centenari Marista al Monestir de les Avellanes.

El Centre Marista d’Escoltes és  una entitat educativa formada per diversos agrupaments de  les escoles Maristes de Catalunya. EL CMS, como a moviment escolta, pretén educar mitjançant el lleure i la motivació dels infants i joves.

El Centre Marista d’Escoltes està format per vuit agrupaments d’arreu de Catalunya, són els agrupaments de Badalona, Barcelona, Igualada, Mataró, Lleida, Girona i Rubí. Al mateix temps aquests agrupaments s’organitzen en diverses branques de formació, en funció de l’edat dels membres. Aquestes són les dels castors i llúdrigues, llops i daines, ràngers i guies, pioners i caravel·les i els ròvers.

Tots aquests agrupaments i branques s’uniran aquest cap de setmana al Monestir de les Avellanes en una de les trobades d’escoltes més grans de Catalunya. Es calcula que més de 600 participants assistiran a la trobada del Centenari!. Que comenci la festa!

Un pensament sobre “Més de 600 escoltes es trobaran aquest cap de setmana al Monestir de les Avellanes

  1. Retroenllaç: Trobada catalana d'escoltes al Monestir de les Avellanes // la tafanera

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s