Visita del conseller Joaquim Nadal al Monestir de les Avellanes

El dia 6 de maig cap a les dotze del migdia va visitar el Monestir de les Avellanes el Conseller de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya, el senyor Joaquim Nadal i Farreras. El Conseller, acompanyat de l’alcaldessa de les Avellanes i Santa Linya, Carme Garrofé, es trobava a la comarca visitant les millores viàries executades al municipi. Entre altres cal destacar la millora de les cunetes de la carretera que va del Monestir de les Avellanes a Vilanova de la Sal.

En finalitzar aquestes visites va arribar al Monestir de les Avellanes, on va ser rebut pels representants de les Comunitats Maristes del Monestir. Tot seguit vam fer una breu visita pels espais històrics i artístics de la casa, tot explicant les funcions actuals que ofereix el Monestir.

El Conseller, historiador de professió, ja coneixia la casa, sobretot en relació a Jaume Caresmar i l’Escola Històrica de les Avellanes. Ell mateix va dir que havia estat anteriorment al monestir tot resseguint les passes de Jaume Caresmar.

Durant el passeig pel monestir el Conseller va tenir temps de saludar als educadors maristes que durant aquest dies fan estada de formació al Monestir de les Avellanes. Finalment i abans d’acomiadar-se, va voler visitar l’Arxiu del Monestir de Bellpuig de les Avellanes, on va dir que més endavant li agradaria tornar per consultar-lo amb més tranquil·litat.

Un pensament sobre “Visita del conseller Joaquim Nadal al Monestir de les Avellanes

  1. Retroenllaç: Tweets that mention Visita del conseller Joaquim Nadal al Monestir de les Avellanes « Monestir de les Avellanes -- Topsy.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s