Avellanes DO. La ruta de les ermites

S’acosta l’últim curs Avellanes DO “Denominació d’Origen” del 2010, l’any del centenari. Concretament tindrà lloc els dies 21, 22 i 23 de maig. L’últim curs Avellanes DO duu el nom “Les ermites, petjades d’un itinerari interior. Una ruta per les ermites” i el duran a terme el Xavi Giné, l’Enric Carreras i el J. Manuel Martín.

L’últim Avellanes DO de l’any de centenari és una ruta per algunes de les ermites dels entorns del Monestir de les Avellanes. L’objectiu es fer un camí tot seguint les petjades de Maria a l’evangeli, descobrint les seves actituds i la història de les ermites dels voltants del Monestir de les Avellanes.

“Avellanes, DO” us ofereix, a través de nou caps de setmana, podr gaudir del Monestir i del seu entorn, aprofundint un tema central, amb una dinàmica vivencial i de grup que afavoreixi el propi creixement. En un món on la vida ordinària esdevé cada cop més superficial, necessitem dotar-nos d’espais que ens ajudin a centrar-nos i ens permetin retrobar-nos amb el més autèntic de nosaltres mateixos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s