Ja podeu votar el bloc del Monestir de les Avellanes, per als Premis Blocs Catalunya 2010

Ahir dia 17 de juny de 2010, es va obrir el període de votacions populars, per a elegir els blocs finalistes dels Premis Blocs Catalunya. Les votacions populars estaran obertes fins al dia 9 de setembre. A principis d’octubre es faran públics els blocs guanyadors per cada categoria.

Si us agrada el bloc del Monestir de les Avellanes hi el voleu votar només cal que seguiu el següent procediment o bé entreu directament al següent enllaç i voteu:

http://www.premisblocs.cat/bloc/13

  1. Entrar a la pàgina web dels Premis: http://www.premisblocs.cat/
  2. Aneu a la secció “Llistat de blocs” (http://www.premisblocs.cat/pagina/llistat-de-blocs)
  3. Entreu a la secció “Cultura” que és en la que participa el bloc del Monestir http://www.premisblocs.cat/blocs/cultura
  4. Cerqueu el bloc del Monestir, que es troba a la pàgina 4 de la secció de cultura: http://www.premisblocs.cat/bloc/13
El Bloc del Monestir de les Avellanes va néixer el maig del 2008 amb l’objectiu d’esdevenir el butlletí informatiu digital del Monestir de Santa Maria de Bellpuig de les Avellanes i obrir així aquesta gran casa de la Noguera al món virtual. Al nostre bloc hi trobareu informació molt diversa sobre les activitats que realitzem al monestir, les persones que hi treballem o vivim, la seva història, el seu art, les comunitats religioses, l’entorn on ens trobem.. pobles, cultura, paisatge, personatges
La creació del bloc ha suposat en menys de dos anys una obertura del Monestir de les Avellanes al món del web social. Actualment tenim un nou portal  web així com fèisbuc, twitter, flikr, i altres serveis de web 2.0 que ens fan més propers i interactius amb les persones que ens visiten.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s