Trobada d’animadors MarCha al Monestir de les Avellanes


Les activitats del centenari no s’aturen i al mes d’agost no fem vacances!. Prova d’això n’és la Trobada d’animadors MarCha, del 3 al 9 d’agost, al Monestir de les Avellanes.

Si us passeu pel Monestir de les Avellanes del 3 al 9 d’agost veureu una pancarta a l’entrada donant-vos la benvinguda en diversos idiomes: benvinguts, ongi etorri, bienvenidos, benvidos, welcome, benvenue… L’han fet i l’han penjat els assistents a la trobada interprovincial d’animdors MarCha (Marcel·lí Champagnat). Els animadors maristes són joves treballadors i creatius, portadors de valors per compartir, solidaris amb els problemes i les alegries dels altres,  i capaços d’acollir a aquells que més ho necessiten.

Amb aquesta trobada al Monestir de les Avellanes, els animadors de MarCha volen també retre un homenatge a la casa pairal dels Maristes a Catalunya. La trobada simbolitza una de les principals funcions desenvolupades al Monestir de les Avellanes durant aquests cent anys d’història, la formació i l’animació d’infants i joves.

En aquesta trobada s’hi reuneixen animadors maristes vinguts de diverses províncies maristes. L’objectiu principal de l’encontre és obrir als animadors a una realitat més amplia de la del col·legi o provincia específica on realitzen les seues activitats habituals, i així, sentir-se part de la família marista, tot reforçant-ne aquesta identitat. La trobada també cerca afavorir la reflexió dels animadors per tal de reafirmar i consolidar la seua tasca com a animadors. Crear espais de diàleg per tal de conèixer la realitat de les diferents províncies, compartir recursos, idees, mètodes, vivències, etc., per tal d’ésser conscients del treball dins d’un projecte comú.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s