El Monestir de les Avellanes col·labora amb l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida

La setmana passada el Monestir de les Avellanes i l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLLEIDA) signaven un acord de col·laboració, en el qual el Monestir de les Avellanes aportà un col·laboració econòmica destinada als projectes d’investigació de l’Institut.

Un dels objectius de l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida és fomentar la relació entre assistència sanitària, docència i recerca científica. En aquesta línia el Monestir de les Avellanes ha cregut convenient col·laborar en l’àmbit de la recerca científica i dels projectes d’investigació.

L’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida va nèixer el 2004, de la col·laboració entre l’Institut Català de la Salut, la Fundació Dr. Pifarré i la Universitat de Lleida, de la qual formen part tots els grups de recerca biomèdica de la Regió de Lleida, tant de la UdL com del sistema sanitari.

La voluntat del IRBLLEIDA és catalitzar la recerca biomèdica de Lleida, unint esforços, per tal de ser competitius en l’escenari de la recerca biomèdica catalana i europea. L’Institut té com a objectiu també, impulsar la qualitat assistencial dels centres sanitaris de Lleida en benefici dels usuaris de la sanitat pública lleidatana. A més l’IRBLLEIDA realitza també una important funció d’equilibri territorial

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s