A cau d’orella. Segon cap de setmana “Avellanes DO”

El cap de setmana del 17 al 19 de desembre tindrà lloc el segon curs Avellanes DO, anomenat A cau d’orella: pregar amb la música, un camí espiritual. L’encarregat del curs és el germà Toni Torrelles.

A cau d’orella cerca els colors dels paisatges sonors interiors, la música com a companya de l’itinerari interior, les emocions de l’Esperit i les seues “músiques”. Amb aquest conjunt de metàfores s’intenta explicar a tots aquells que us interessi participar en aquest curs, quins són els objectius del mateix: emprar la música com a mitjà de pergària i com a eina per redescobri-nos a nosaltres mateixos

Precismanent l’últim disc del germà marista Toni Torrelles té molt a veure amb  el curs a cau d’orella. El disc duu per títol Silencis interiors, les seues cançons contenen un doble sentit, en primer lloc la capacitat de cadascun de nosaltres de saber mirar el nostre interior, de saber escoltar-nos i de dedicar-nos petits moments. Però silencis interiors també vol dir saber-nos expressar, llençar-nos als reptes de la vida, a la solidaritat i a l’harmonia en nosaltres i cap als altres. Conceptes que en conjunt demostren la nostra maduresa personal, en la capacitat de descobrir-nos cap a nosaltres mateixos i en conseqüència cap als altres, i veure així com al teu voltant tot creix i dóna vida.

Per a inscriure-us al curs:

  • Envieu-nos un correu a l’adreça electrònica com.avellanes@maristes.org
  • Recordeu que les places son limitades!
  • Col·laboració econòmica: 80 € (inclou pensió + curs)

Més informació a:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s