El portal web i les visites guiades al Monestir de les Avellanes


Una de les activitats més habituals que realitzem al Monestir de les Avellanes són les visites guiades. La més coneguda és se’ns dubte la visita guiada pels espais històrics i artístics del Monestir de les Avellanes; però també realitzem visites guiades als arxius, especialment a l’Arxiu Gavín. A més a més també s’ofereixen altres activitats que inclouen visites per conèixer la cultura, el patrimoni i la natura de l’entorn del monestir.

A inicis d’aquest mes d’agost, hem estrenat un nou espai al portal web del monestir de les Avellanes. Es diu “Ens han visitat..” i el trobareu dintre de la secció “Visites guiades”. En aquest espai pretenem fer-vos protagonistes de les visites realitzades al monestir, per això, amb el vostre consentiment, anirem penjant les fotografies dels grups o les personalitats que passeu pel monestir. Més endavant, si la tecnologia ens ho perment, fins i tot podreu deixar els vostres comentaris i reflexions sobre la vostra visita a les Avellanes.

També, dintre del tema de les visites guiades, fa unes setmanes hem estrenat els nous expositors de l’Arxiu Gavín, destinats a mostrar els documents que formen part de l’exposició permanent de l’arxiu. Aquestes vitrines les hem aconseguit gracies la col·laboració dels germans maristes i dels encarregats de manteniment Miquel i Joan, els quals han dissenyat i fabricat sis vitrines segons les nostres necessitats. Ara l’exposició permanent estarà més protegida i els visitants tindran millors condicions per a visualitzar els documents exposats.

Així doncs, a que espereu?, les visites guiades al Monestir de les Avellanes us esperen!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s