Iniciació a la pràctica de la meditació i el silenci (Avellanes DO)

El proper cap de setmana del 27 al 29 de gener s’organtiza el segon cap de setmana Avellanes DO del curs 2011/2012. El curs es títula “Iniciació a la pràctica de la meditació i el silenci”, a continuació els professors Lluís Agustí i l’Antònia Capdevila us expliquen en que consistirà:

En què consisteix? És un cap de setmana on intentarem viure moments de silenci personal, de pau i serenor. Afluixarem tensions, preocupacions i problemes. Intentarem escoltar el nostre interior.

Ho farem a través d’exercicis corporals senzills (relaxació, respiració, postures, danses), moments de silenci i pràctica de la meditació.

El passeig contemplatiu per l’exterior, és una bona eina per entrar en contacte amb la natura, fer silenci  i descobrir la presència del Déu de la Vida.

Què cal portar? Un cor obert a l’experiència i també la roba adequada que permeti està còmodes y fer algun passeig pel bosc.

Com apuntar-vos? a l’adreça com.avellanes@maristes.org o al telèfon 973 438 006 – Aportació econòmica (cap de setmana amb pensió+activitat) per 80 €.

El diumenge al matí hi ha l’oportunitat de participar a l’Eucaristia de la Comunitat del Monestir de les Avellanes.

Us hi esperem.

Lluis i Antònia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s