L’olivera “Tomasa” i l’estada per a estudiants al Monestir de les Avellanes

El darrer cap de setmana de gener 2012 han fet estada al Monestir de les Avellanes 4 famílies de Girona i Barcelona. Quatre noies havien vingut anteriorment per a preparar les oposicions municipals d’arquitectura en diferents estades a través del servei per a estudiants que ofereix la comunitat marista de la Casa d’Espiritualitat. Ara han tornat amb els seus marits i fills per a celebrar l’èxit de les oposicions. I per recordar aquests dies han plantat una olivera a la primera plataforma a la dreta de l’escala de Jacob que han batejat amb el nom de “Tomasa”, ja que la van plantar el 28 de gener, dia de la festivitat de Sant Tomàs d’Aquino.

Tot plegat ha estat una manera d’agrair la convivència, la pau, l’acollida a la Casa d’Espiritualitat del Monestir de les Avellanes i haver aconseguit aprovar les opocisions. Amb aquestes paraules us donem la nostra felicitació.

2 pensaments sobre “L’olivera “Tomasa” i l’estada per a estudiants al Monestir de les Avellanes

  1. En una agradable sorpresa ver en torno a la olivera Tomasa a personas tan agradables, responsables y estudiosas como nuestras queridas cuatro Arquitectas, rodeadas de sus esposos e hijos, dejando una constancia viva de su paso por nuestra Casa de Acogida y el éxito de sus oposiciones, que con tanto voluntad y esfuerzo supieron preparar.
    Mi recuerdo admirado y mi felicitación sincera. Gracias por haber elegido nuestra comunidad como el lugar apropiado para vuestra preparación, que os dio el triunfo laboral.
    H.Inocencio Martínez

  2. Moltes gràcies pel comentari germà Inocencio!. I moltes gràcies també seguir-nos.
    Una abraçada,
    Robert

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s