El Monestir de les Avellanes convertit en centre mundial de la Biodinàmica Craniosacral

Del 8 al 13 de març del 2012, el Monestir de les Avellanes (Lleida) s’ha convertit en el centre mundial de la Biodinàmica Craniosacral. L’Hostatgeria del Monestir de les Avellanes ha estat escollida per l’International Institute for Craneosacral Balancing com a lloc per a iniciar el “Curs del Ser i Devenir”.

En el curs hi han participat un total de 40 persones procedents de França, Suïssa, Taiwan, Corea del Sud, Austràlia, Estats Units, Itàlia i Espanya. Tots els participants son especialistes en teràpies craniosacrals amb experiència, que han estat seleccionats per aquest curs de perfeccionament.

El curs ha estat impartit pels professors Bhadrena C. Tschumi i Kavi Germin, i ha tingut com a objectiu ampliar i extendre les competències en el camp de la Biodinàmica Craniosacral i el seu treball amb bebes i nens petits.

El curs s’ha estructurat en 6 parts fins el 2014. Aquestes parts es duran a terme en un centre del nord d’Itàlia per una banda i al Monestir de les Avellanes per l’altra, ja que ha estat escollit com a lloc idòni per al desenvolupament d’aquest curs. És una altra mostra de que el Centre de Reunions del Montsec al Monestir de les Avellanes aporta a totes les trobades empresarials i institucionals el seu millor valor afegit, el Silenci.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s