El Monestir de les Avellanes escenari de la pel·lícula “El Mesías”

La Companyia d’arts escèniques A Galet va presentar el passat 6 d’abril la seua nova pel·lícula a l’Espai Cultural La Lira de Tremp.

El film duu per títol El Mesias i ha estat dirigit per Santi Rodríguez. Tant director, guionista, productors, com actors són membres de la companyia A Galet  i residents al Pallars Jussà.

Cal destacar, que tot hi ser amateurs han dut a terme un treball amb molta qualitat i professionalitat. Aquesta no és la seua primera pel·lícula sinó que ja van fer la primera incursió al setè art amb el títol “La mort del Rei”, (2008) un curtmetratge basat en fets reals a la zona de La Terreta.

La nova pel·lícula, de 110′ de durada, té moltes localitzacions al Pallars Jussà i a la Noguera. En concret al Monestir de les Avellanes es varen enregistrar diferents escenes en diferents localitzacions: al claustre, a la porta gòtica de l’església, a la capella de Sant Cap i al Pou de Gel.

El director ens ha transmès el seu agraïment per la nostra cooperació i  ha destacat el nom del Monestir de les Avellanes en els crèdits finals de la pel·lícula.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s