Recordant el Sopar Monàstic Medieval al Monestir de les Avellanes


L’experiència del Sopar Monàstic Medieval en el marc de les III Jornades d’Història del Monestir de les Avellanes, va ser tot un èxit. Aproximadament unes 80 persones van participar en aquesta activitat. L’objectiu era aprendre de forma divulgativa com empraven els refectoris els monjos medievals i quin valor tenia aquest espai en el marc de la seva vida religiosa. A la vegada fou també una experipència, per introduir-nos en la cuina monàstica medieval i descobrir quins menús i quins ingredients es menjaven en els monestirs aquella època.

Esperem aprofitar aquesta experiència, poder-la repetir i, si és possible, obrir-la com una línia en el marc dels menús del Restaurant El Claustre.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s