Un nou espai de “cultura, art i música” al Monestir de les Avellanes

A partir d’aquesta tardor, el Monestir de les Avellanes inaugura el nou “Espai Cultura, Art i Música”. L’objectiu d’aquest projecte és oferir el monestir com a lloc on els artistes puguin expressar i mostrar les seves crecions. I al mateix temps un espai obert, on tothom que ho vulgui pugui venir a veure, sentir i gaudir de la cultura, l’art i la música.

Aquest espai està obert a tots aquells artistes, amateurs i professionals, que necessitin d’un lloc on mostrar les seves creacions. Per això, tots aquells que ho vulgueu us podeu posar en contacte amb nosaltres.

Des del Monestir obrirem aquest nou  “Espai” amb l’actuació del músic i guitarrista Josep Manel Vega i Baiget, el dissabte 27 d’octubre (19:00 h) a l’antic refectori del monestir, oferint un Concert de guitarra clàssica i acústica.

I el diumenge 28 d’octubre actuarà a l’Església del Monestir de la Coral Flor de Lli de Linyola a les 10:30 h., durant la celebració de l’Eucaristia. Després, a les 12 del migdia podreu gaudir del repic de campanes del Monestir, a càrrec del mestre campaner d’Os de Balaguer, Ignasi Cortés.

A partir d’avui també podeu visitar l’Exposició fotogràfica Phot’Os en la que podreu contemplar més de 100 fotografies presentades al 1r concurs de fotografia d’Os de Balaguer i el seu terme.

Finalment, pel que fa a la part artística, us recomanem visitar la Creu de la Fe, realitzada per l’artista en forja Antonio Guerrra i que ha estat inaugurada aquesta setmana al Monestir de les Avellanes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s