XII Jornada tècnica sobre l’oví i el cabrum al Monestir de les Avellanes

Dijous 28 de febrer de 2013 tindrà lloc al Monestir de les Avellanes la jornada tècnica de referència sobre l’oví i el cabrum. Aquesta és l’activitat amb més presència i repercussió entre els professionals del sector, ramaders, veterinaris, tècnics i dirigents de l’administració, que any rere any, s’ha anat consolidant com un fòrum de referència i punt de trobada per referescar i/o ampliar coneixmeents, fer aportacions interessants i generar debats d’interès.

En la 12a edició de la Jornada, s’aprofundirà en els aspectes econòmics que incideixen de manera directa en la rendibilitat del ramat, com és una bona gestió tècnico-econòmica de l’explotació, i dins d’aquest aparat, analitzar la insidència que pot tenir en el sector el recent Decret de venda de proximitat de productes agroalimentaris que inclou la venda directa i en circuit de comercialització. No faltarà tampoc una visió actual de la reforma de la PAC, per al proper període 2014-2020.

Vegeu el programa sencer

MonestirLa Jornada és gratuita, incripcions al 973 443 603. Organitzada per l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), el Departament d’Agricultura, l’ADS, i la Federació d’entitats catalanes de ramaders de l’oví i cabrum.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s