Pares de Germans, Sagraments i Cant Coral en la 1a jornada del Retorn de la Marededéu de Bellpuig

Pares de Germans 1-18-5-13El dissabte dia 18 de maig ha estat un dia ple de vida al monestir de les Avellanes. Era el primer dia que la Mare de Déu de Bellpuig passava una jornada sencera enmig nostre.

Al voltant de les 10’30 h. varen començar a arribar els pares i familiars dels germans que venien a passar una jornada de convivència a casa nostra aprofitant la presència de la Mare de Déu de Bellpuig. En total ens vàrem aplegar 46 persones en aquesta jornada festiva.

Després de fer el cafè vàrem tenir una primera sessió informativa que va anar a càrrec del g. Pere Ferrer, vicari provincial.

Després van tenir el seu torn els germans de la Comunitat d’Espiritualitat que varen centrar la seva explicació en el Retorn de la Mare de Déu de Bellpuig.

La missa va ser compartida amb la família Garvín Rius doncs l’Andrea feia la seva primera comunió. Immediatament després el bateig de l’Alba Montull Claret, en una cerimònia familiar, mentre els pares del germans compartíem el dinar al menjador del Claustre.

Per la tarda l’hostatgeria s’anava omplint amb els integrants de les corals de l’Agrupació Musical de Cerdanyola i el “Cor de Músics” de Castelldefels que ens varen oferir un concert a les 21’00h. Aquest concert estava organitzat per l’Ajuntament d’Os de Balaguer conjuntament amb el Monestir de les Avellanes.Corals de l'Agrupació Musical de Cerdanyola i el Cor de Músics de Castelldefels Els 70 cantaires, amb el conjunt de músics, ens varen oferir primer el “Funeral Music of Queen Mary” de Purcell i a la segona part el “Glòria” de Vivaldi acompanyats dels solistes Maria Pujades (soprano) i Marc Guerris (contratenor) dirigits pel Sr. Manel Cubeles. Unes 250 persones varen seguir en directe la interpretació d’aquestes dues obres referents de la història de la Música Sacra.  El concert va rebre els aplaudiments i reconeixement del públic. L’actuació es va fer en benefici de la Fundació Vicente Ferrer.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s