5è aniversari del bloc del Monestir de les Avellanes

Bloc del MonestirEl 29 de maig del 2008 publicàvem la primera entrada del Bloc del Monestir de les Avellanes. Posàvem així les bases del que progressivament acabaria sent la Xarxa Web del Monestir de les Avellanes formada pel Portal Web, el bloc com a butlletí digital informatiu, el Canal de TV, així com les xarxes socials com el facebooktwitter i flickr.

En 5 anys el bloc ha rebut prop de 106.000 visites, cosa que significa 21.200 visites per any. Hem publicat prop de 350 entrades, totes elles sobre temes vinculats al Monestir de les Avellanes i el seu entorn immediat. Hem interactuat amb els nostres visitants mitjançant les votacions de les entrades i els més de 350 comentaris rebuts.

De totes les entrades publicades les més visitades han estat.

Monestir de les Avellanes obert al món digital5 anys, en el món de les noves tecnologies i especialment de les xarxes socials són molts anys. El bloc del Monestir va nèixer quan tot just esclatava l’anomenada web 2.0 i les xarxes socials, llavors ni tan sols es parlava del facebook. Vam ser pionners. Després d’aquests anys cal agrair a tots aquells que van confiar en obrir el Monestir al món virtual, molt especialment al llavors Superior del Monestir, el germà Jaume Parés. Així com a tots/es els que hi heu col·laborat durant tot aquest temps. Moltes gràcies i per molts anys! Sempre endavant!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s