Les col·leccions de recordatoris de Primera comunió i de calendaris de butxaca a l’Arxiu Gavín

col·lecció recordatoris Primera comunióL’Arxiu Gavín posa a la vostra disposició l’inventari cronològic de la col·lecció de recordatoris de comunió. Aquesta col·lecció està formada actualment per un total de 47.025 recordatoris de comunió editats entre 1886-2013.

INVENTARI RECORDATORIS COMUNIÓ

També podeu disposar de l’inventari cronològic de la col·lecció de calendaris de butxaca, una col·lecció formada actualment per un total de 13.570 calendaris editats entre 1902-2013.

INVENTARI CALENDARIS BUTXACA

Des de l’Arxiu Gavín posem a la vostra disposició aquesta informació per a les vostres necessitats informatives i d’investigació. Agraïm també al G. Ángel Benedé, qui s’ha encarregat de l’inventari i classificació d’aquests fons documentals.col·lecció calendaris de butxaca

Com ja sabeu l’Arxiu Gavín preserva documentació relacionada amb les tradicions populars religioses i tradicions populars catalanes, entre altres. Tant els recordatoris de comunió com els calendaris de butxaca són tipus documentals produïts per a un ús molt específic, fet que fa molt complicada la seva recuperació i preservació en arxius i centres documentals. L’Arxiu Gavín preserva aquest patrimoni documental en bona part gràcies a donacions desinteressades. Actualment s’estan inventariant i classificant per poder-la posar a disposició de tothom.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s