La Casa d’Espiritualitat Marista del Monestir de les Avellanes

Casa d'EspiritualitatL’essència del Monestir de les Avellanes rau en la comunitat religiosa que mantè viva la tradició de recerca de Déu, d’hospitalitat i de servei al poble. Una de les funcions de la comunitat marista de la Casa d’Espiritualitat és rebre a totes les persones que tenen interès en fer una estada espiritual en sentit ampli: recés personal o de petit grup, dies de descans i silenci, dies de reflexió sobre la vida de cadascú, contacte amb la natura… tot participant de la vida de la comunitat.

L’estada a la Casa d’Espiritualitat del Monestir de les Avellanes t’ofereix:

  • Fer vida amb la comunitat, tot i que es pot tenir un ritme autònom.
  • Tenir com a referent les persones i espais de la comunitat.
  • Participar, amb llibertat, en els actes de la comunitat.
  • L’allotjament es realitza a les habitacions del sector de la Casa d’Espiritualitat.
  • Els àpats es fan amb la comunitat.
  • Els germans de la comunitat ofereixen també poder parlar amb ells i un acompanyament, si és desitjat per la persona o grup, en els dies de permanència. Aquest acompanyament inclou diferents propostes d’activitats, materials de pregària, reflexió i lectura i suggeriments per a rutes i caminades per l’exterior de la casa.Estela de la Casa d'Espiritualitat

La Casa d’Espiritualitat disposa de 14 habitacions exteriors (4 dobles i 10 individuals) situades a la zona antiga del Monestir, són senzilles, agradables i ofereixen les següents facilitats: calefacció, bany complet amb dutxa, taula d’estudi i connexió WIFI. La nostra casa també ofereix espais per a la meditació, pregària personal i comunitària, zones per a reunions, trobades, etc.

Els Germans Maristes de la Casa d’Espiritualitat del Monestir de les Avellanes organitzen també els cursos de cap de setmana Avellanes D.O.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s