L’exposició “el simbolisme dels espais monàstics” se’n va a Súria


Exposició dels Amics del Monestir a SúriaL’exposició “El simbolisme dels espais monàstics medievals de Catalunya” s’exposa a Súria (Bages) del 16 de novembre de 2013 al 12 de gener de 2014. Concretament la podeu veure a Cal Balaguer del Porxo de Súria.

L’exposició es va inaugurar en el marc de la XII Fira Medieval d’Oficis de Súria. Una de les activitats més destacades del calendari festiu del Bages.

Un dels objectius que té aquesta exposició és ser itinerant per tal d’arribar al màxim possible de persones d’arreu del territori. Des de la seva inauguració al Monestir de les Avellanes, ja ha estat a Os de Balaguer (Noguera), a Sant Martí de Tous (Anoia) i ara a Súria (Bages). Esperem que el seu viatge sigui llarg i continuat arreu de la geografia catalana.Monjos pregant (gravat)

L’exposició fou promoguda per l’Associació d’Amics del Monestir de les Avellanes amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Monestirs de Catalunya, Germans Maristes i Arxiu Gavín. Va ser creada com a activitat de divulgació científica arran de les III Jornades d’Història del Monestir de les Avellanes “els espais sagrats al món monàstic medieval”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s