Inauguració del Zona Bookcrossing del Monestir de les Avellanes

Bookcrossing del Monestir de les AvellanesAl crit de “Llibres lliures!” s’han revoltat els llibres de la Biblioteca del Monestir de les Avellanes. Les informacions més recents indiquen que els llibres s’han cansat d’estar tancats i de no ser utilitzats. Per això s’han sumat al moviment Bookcrossing, per a ser llegits, alliberats i córrer de lector en lector.

El Servei de Biblioteca i Arxiu ha posat en marxa una Zona Bookcrossing al Monestir. Si encara no s’han escapat, trobareu els llibres a la Sala TV de l’hostatgeria.

Des de la Biblioteca del Monestir s’ha obert un espai a la web de Bookcrossing, on hi anirem registrant i alliberant els llibres que passin per la nostra Zona Bookcrossing.

Els nostres objectiusLlibres Lliures del Monestir de les Avellanes són: oferir un punt de lectura per a tots els que passeu pel Monestir de les Avellanes. La possibilitat d’emportar-vos amb vosaltres els llibres i/o de deixar també els vostres llibres lliures. I finalment, si esteu adherits al moviment Bookcrossing, podeu registrar els llibres i així sabrem en quin punt del planeta es troben els nostres llibres alliberats. Entre tots fem del món un gran biblioteca!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s