2 de gener de 2014, trobada marista al Monestir de les Avellanes

Trobada Marista 2014Com ja es tradicional el 2 de gener, 197è aniversari de la Fundació del nostre Institut, ens vam reunir a les Avellanes una bona seixantena de Germans per compartir la joia d’aquestes festes, “parlar de les nostres coses i celebrar la fe i la vocació”, units als nostres Germans Màrtirs i a 12 Germans que enguany celebren “Noces” de professió: 70, 60 i 25 anys…Vam rebre l’agradable sorpresa de veure entre nosaltres el Germà Emili Turú, SG, que ens acompanyà tota la Jornada.

A les onze vam rebre la salutació del Germà Provincial tot encoratjant-nos a viure el do de la vocació i de la comunitat.  Els diferents “secretariats” provincials ens informaren de com va “la feina” que estan fent i també d’alguns dels seus projectes més prioritaris per  enguany.Trobada Marista 2014 També el Germà Emili Turú ens va adreçar la seva encoratjadora paraula, plena de fraternitat, cridant-nos a ser homes i Germans d’esperança.

L’eucaristia a les 13:00, carregada de signes de reptes i esperances, amb un ritme litúrgic actiu i alhora seré, amb la renovació dels vots i la veneració dels sepulcres dels  Beats Germans Màrtirs, ens va ajudar a sentir-nos més Germans i mes església.

L’àpat ens aplegà també i les converses s’animaven de més a més… Cal dir el perquè…?. Però, tot amb fraterna moderació. També un bon àpat fa reforçar la fraternitat i gaudir de la trobada. Gràcies al servei de cuina i restauració del Monestir.

Trobada Marista, 2014A l’hora de les postres i els brindis, celebrarem festivament els GG. Jubilars amb unes “letrillas ad hoc” i un obsequi a cada Germà jubilar que els hi lliurà el G. Provincial. Que no es càpiga dubte, l’any vinent i tornarem i fins i tot serem més!

G. Ramon Benseny i Beso (Superior del Monestir)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s