El Monestir de les Avellanes destí turístic Starlight del Montsec

Logo StarLightL’any passat la zona a l’entorn de la Serra del Montsec va ser declarada Reserva Starlight. D’aquestes reserves només n’hi ha 3 en tot el món, una de les quals és el Montsec.

Una Reserva Starlight és un espai en el qual s’estableix el compromís per a la defensa de la qualitat del cel nocturn i l’accés a la llum de les estrelles. Té com a funció la preservació de la qualitat del cel nocturn i dels diferents valors associats, ja siguin culturals, científics, astronòmics, paisatgístics o naturals.

El cel nocturn del Monestir de les AvellanesPer la seva proximitat amb el Montsec, el Monestir de les Avellanes és un Destí Turístic Startlight. Les opcions que us oferim a dia d’avui us donen la possibilitat de fer estada al monestir i poder visitar el Centre d’Observació de l’Univers. La mateixa promoció us permet la possibilitat de degustar al Restaurant El Claustre el conegut menú astronòmic, dissenyat amb l’assessorament científic del Parc Astronòmic del Montsec. Podeu reservar aquestes activitats a través de la Sensació Astronòmica o els Xecs regal “escolta el silenci”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s