El Monestir de les Avellanes participa en la iniciativa de promoció turística del Montsec

Promoció Zona MontsecEl Monestir de les Avellanes participa en la iniciativa de promoció turística i cultural de la zona del Montsec. Aquesta iniciativa es fa conjuntament entre les comarques del Pallars Jussà i de la Noguera. És promocionaran 14 establiments de les dos comarques amb l’objectiu d’aconseguir que el visitant allargui l’estada a la zona. Els clients dels equipaments turístics i culturals com museus, centres d’interpretació o similars, adherits al projecte aconseguiran descomptes en les entrades.

L’objectiu de la promoció conjunta és donar a conèixer la riquesa natural i patrimonial de la zona del Montsec. La presentació va tenir lloc ahir al matí a l’Epicentre de Tremp, on hi van assistir els representants dels diversos equipaments que participen en aquesta iniciativa així com els presidents dels Consells Comarcals del Pallars Jussà i de La Noguera.

Montsec, natura, cultura, paisatgeEls 14 equipaments que s’han unit en aquesta iniciativa són: el Monestir de les Avellanes, l’Espai Transmissor de Seró, el Museu de la Conca Dellà, el Museu de la Noguera, el Casal Manyanet de Tremp, el Monestir de Santa Maria de Gualter, el Castell de Montsonís, el Centre d’Interpretació de l’Or del Segre, la Col·legiata de Sant Pere d’Àger, el conjunt monumental de Mur, el Castell de Llordà, l’Espai Orígens, Casa Bonifaci de Llimiana i el Castell d’Os de Balaguer i Museu de les Campanes de Catalunya.

Els Consells Comarcals han editat 30.000 fulletons per distribuir pels espais adherits al projecte i pels establiments turístics del Montsec.

Informació extreta de l’Agència Catalana de Notícies i Pallars Digital.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s