Croquetes de Bacallà del Monestir de les Avellanes


Avui, els cuiners del Restaurant El Claustre us expliquem el secret de les croquetes de bacallà del Monestir de les Avellanes.

Ingredients (6 persones): Teresa i Franz preparant les croquetes

  • 500 gr. de bacallà.
  • 250 gr. de patates.
  • 300 cl. de nata.
  • 350 cl. d’oli.
  • 4 alls.
  • Julivert.
  • Ou
  • Farina
  • Pa rallat.

Procediment:

En primer lloc posarem a coure el bacallà amb l’oli i els alls. Mentrestant bullirem també les patates. Un cop bullides, afegirem les patates a l’olla on tenim el bacallà, i hi posarem 3 o 4 cullerades de farina i finalment la nata. Remenem aquests ingredients fins a aconseguir una massa consistent, i després la deixem refredar. Quan estigui freda agafem la massa, fem les formes de la croqueta i ho passem per farina, ou i pa rallat. Finalment les fregim i ja les podem servir.

Recepta de Teresa Maicas i Franz Birchmeier (Restaurant El Claustre)

Croquetes del Monestir (Teresa & Franz)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s