Trobada col·loqui amb Josep Pàmies al Monestir de les Avellanes

Plantes medicinals, salut i agricultura ecològica.
Avellanes D.O. “activitats amb Denominació d’Origen”

Josep PàmiesEl proper dissabte 14 de febrer de 2015 (11 a 14 h.) el Monestir de les Avellanes us convida a la xerrada i col·loqui amb el pagès i activista Josep Pàmies.  Pagès i activista que forma part de l’empresa familiar Pàmies Hortícoles (Balaguer). Reconegut arreu per l’experiència i coneixements en agricultura ecològica, medi ambient, salut i alimentació.

Josep Pàmies ens explicarà els seus coneixements i experiències sobre l’agricultura ecològica, plantes medicinals, alimentació i salut. Explicant els beneficis de les plantes que curen, com el cas de l’estèvia, els usos i interessos comercials i legals sobre aquestes plantes, conèixer els objectius de moviments socials com slow food o la dolça revolució, entre altres temes que puguin sorgir al llarg del col·loqui. Més informació sobre Josep Pàmies a:

L’entrada és lliure i gratuïta. Se sol·licita, per raons d’espai, que us inscriviu abans del dia 11 de febrer trucant al 973 43 80 06 o enviant un correu electrònic a avellanes@maristes.org. Hora: 11 a 14 h. Lloc: Aula Magna (Monestir de les Avellanes, Os de Balaguer)

Per a les persones que es vulguin quedar a dinar, ho poden fer al menjador de la Casa d’Espiritualitat. Preu: 11 € (menú tancat). Reserves al 973 43 80 06 (fins al dia 11 de febrer)

Xerrada Josep Pàmies_MonestirAvellanes_2015.02.14

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s