Taller de Short Cakes al Monestir de les Avellanes (Avellanes D.O.)


Taller de Short Cakes
Confecció i decoració d’un pastís o mona de Pasqua

PRESENTACIÓDecoració mona Pasqua
En aquest taller coneixerem com es realitzen els pastissos Short Cake (orígen oriental). Incidint en concret en la decoració (fruita i nata) del mateix.

DATA: Tarda del dissabte, 21 de març de 2015 (Hora:16 a 18 h)

PROFESSORA
AYA HIGUCHI. Professional de la rebosteria porta més de 14 anys treballant a Catalunya. Actualment treballa en la pastisseria Ochiai de Barcelona.

PREU I COM INSCRIURE’S: Taller + Material: 25 €
973 43 80 06 o bé avellanes@maristes.org
Places: mínim 10 / màxim 15 persones.

PROGRAMA i MATERIALAya Higuchi
Taller de 16 h a 18 h en l’Aula Magna del Monestir de les Avellanes.
Tot el material necessari serà entregat en l’aula. Posteriorment, el producte final de cada grup es podrà emportar cap a casa empaquetat en una caixa.

OBJECTIUS

  • Saber utilitzar correctament els estris de cuina per la manipulació de la nata muntada.
  • Tenir nocions artístiques de decoració de pastissos tot remarcant com tallar les fruites i disposar la xocolata i la nata en la base del pa de pessic.

CONTINGUTSmousse llimona maduixa2

  • Elaboració de la nata per muntar-la i la posterior manipulació en la mànega pastissera.
  • Aprendre com es talla la fruita i es revesteix el pa de pessic per donar uniformitat a la peça.
  • Aprendre i practicar la decoració fruital en un pastís.

CURS DIRIGIT A:
Persones interessades en la rebosteria que vulguin sorprendre als seu entorn familiar amb un pastís original i de tocs frescos. I sobretot, curs orientat a famílies que vulguin gaudir d’una tarda aprenent amb els fills a gaudir de l’art de la cuina i la rebosteria.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s