El xef del restaurant del Monestir de les Avellanes al programa Toc de Xef de Balaguer TV

El xef del restaurant El Claustre, Bobby Cabral, participa al programa de cuina “Toc de Xef” de Balaguer TV. En aquest primer programa ens prepara la recepta: Filet de vedella amb escalopina de foie.

Aquest plat el podeu trobar al menú Astronòmic que el restaurant del Monestir de les Avellanes ha elaborat amb col·laboració del director científic del Centre d’Observació de l’Univers. El xef Bobby Cabral us anima també a elaborar aquest plat a casa vostra!.

Toc de Xef - Bobby Cabral - Monestir de les AvellanesPremeu la imatge per a veure el vídeo
Pulsar en la imagen para ver el video
Click the image to watch the video

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s