“Cuinar entre el cel i la terra”. IV Sopar Medieval del Monestir de les Avellanes


Imatge del III Sopar Medieval, 2014El proper 29 de juny 2015, a les 20:30 h., torna el Sopar Medieval del Monestir de les Avellanes. L’experiència gastronòmica que ens permet viatjar per la història a través de la cuina medieval.

El Sopar Medieval és una activitat de divulgació científica que es basa en els continguts de les Jornades d’Història del Monestir de les Avellanes, enguany dedicada a “Creences a l’època medieval: ortodòxia i heretgia”. Per tant experimentarem com l’ortodòxia i l’heretgia es manifestaven a la taula i en l’alimentació.

El Menú del IV Sopar Medieval és:

Entrant
Fruita del temps i fruits secsCartell del Sopar Medieval 2015

Primer
Porrada

Segon
Moltó en ast amb salsa salvatgina

Postres
Peres confegides en vins

Begudes
Aigua, vi del monestir i clarea (a les postres)

Els pans
Pa blanc i pa de cereals pobres (ordi, sègol i civada)

PREU: 14,80 €
Places limitades.
Lloc: claustre del monestir
Reserves: 973 43 80 06 – avellanes@maristes.org

En acabar el sopar concert al claustre amb el grup Krregades de romanços

Advertisements

Un pensament sobre ““Cuinar entre el cel i la terra”. IV Sopar Medieval del Monestir de les Avellanes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s