Gaudeix del VI Cicle de ‘Música sota les estrelles’ fent estada al Monestir de les Avellanes

Música Sota les Estrelles 2015

Aquest estiu fes estada al Monestir de les Avellanes i gaudeix de les estrelles, amb les següents promocions!

SENSACIÓ ASTRONÒMICA: (estada al monestir, menú astronòmic, visita del Centre d’Observació de l’Univers i visita guiada al monestir)

MENÚ ASTRONÒMIC: Fes un tast de l’Univers al Restaurant El Claustre

A més, el 4 de juliol va començar el VI Cicle de Música sota les Estrelles, el programa d’enguany el formen set concerts i altres activitats programades fins al 5 de desembre de 2015. Els participants (places limitades) podran gaudir cada nit d’un concert (en cap de setmana) en directe i la projecció de l’univers al planetari Ull del Montsec, del Centre d’Observació de l’Univers (COU). A més, com a activitat complementària, els assistents també podran veure directament els estels al Parc de Telescopis, annex al Planetari del Parc Astronòmic Montsec (PAM), situat al municipi d’Àger (Lleida). El COU compta amb l’únic planetari OPEN 3D del món, inaugurat el passat mes de març.

Programa Cicle de Concerts 2015Els concerts programats en aquesta edició són: Pull My Strings (rock) el 4 de juliol, Roger Mas (cançó d’autor) l’1 d’agost, Jordi Montañez (cançó d’autor) el 10 d’octubre, Xavier Monge Trio & Carme Canela (Jazz) l’11 d’octubre, Berta Puigdemasa (arpa) el 14 de novembre, i LleidArt Ensemble (música clàssica) i Cesk Freixas (cançó d’autor) el 5 de desembre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s