Un gran record del Monestir de les Avellanes

Els estudiants Hem estat sis mesos com a becaris de la Universitat de Lleida a l’Arxiu del Monestir de les Avellanes. Què ràpid se’ns ha passat! Encara recordem el primer dia, en què entrem en una sala plena de documents i llibres sense saber exactament quina seria la nostra tasca, tot i que amb el temps, ens hi acabaríem familiaritzant.

Ha estat un repte per nosaltres endinsar-nos en un món tant desconegut per la majoria de les persones, especialment aquelles que no es dediquen a la investigació. Tanmateix, el nostre pas pel Monestir ha estat molt gratificant i ens ha permès aprendre a fons com funcionen un arxiu històric i una biblioteca, a més de conèixer persones que ens han ajudat en el nostre procés d’integració en el dia a dia de la Casa.

Ens han acollit molt bé, tant els germans com l’equip de treballadors que mantenen actiu el Monestir. Ens hem sentit “com a casa”, sempre rebuts amb un somriure i envoltats de gent disposada a donar-nos un cop de mà quan ho hem necessitat.

IMG_1173Tots dos voldríem agrair a tota la Comunitat i el personal aquesta magnífica experiència al Monestir de les Avellanes, que de ben segur no oblidarem mai. És per això que hem plantat aquesta alzina a la finca del Monestir, com a símbol del nostre pas pel Monestir.

 

Vanessa i Oriol

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s