Turbot Salvatge, la proposta del Restaurant El Claustre al programa Toc de Xef de Balaguer TV


El xef del Restaurant El Claustre del Monestir de les Avellanes torna al programa Toc de Xef de Balaguer TV. Aquest cop, per cuinar-nos un Turbot o Rèmol Salvatge.

El Rèmol (també dit Rodaballo o Turbot) és un peix ja cuinat des de l’antiguitat i és classificat com un dels peixos més saborosos del mar. En aquesta ocasió, el nostre xef us el proposa com a centre d’aquest plat, acompanyat amb parmentier de patata i vinagreta de caviar. Vegeu com el cuina, i com sempre us animem a fer-lo a casa vostra o a venir al Restaurant El Claustre a degustar-lo.

Rèmol salvatge - Restaurant El claustrePremeu a la imatge per veure el vídeo

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s