El sentit de la vida: cap de setmana de motivació i superació personal al Monestir de les Avellanes

El sentit de la vida: cap de setmana de motivació i superació personal

Descripció:

Curs de motivació i superació personalAquest curs pretén aprofundir en aspectes d’un mateix vinculats a situacions de desmotivació, de desil·lusió, de feblesa, etc., amb l’objectiu de cercar solucions que ens ajudin a superar aquests estats i recuperar la motivació, és a dir retrobar-nos amb el sentit de la vida.

Per fer-ho us proposem aprofundir en experiències i vivències de personatges bíblics. Sentir-se identificat amb les experiències escrites d’aquests personatges i veure com la sortida que ells van trobar pot aplicar-se en el nostre cas. Concretament en aquesta primera edició d’aquest curs es proposa treballar a través de l’experiència del personatge bíblic Elies i el llibre dels jutges.

Data: Del 4 al 6 de març de 2016

Lloc: Monestir de les Avellanes (Casa d’Espiritualitat Marista)

Inscripció i preu:

  • Preu: 90 € (iva inclòs) Inclou allotjament i pensió i l’activitat. Taxa turística a part 0,50 € per persona i dia.
  • Inscripció: trucant al 973 43 80 06 o bé a l’adreça avellanes@maristes.org

Destinataris:

Es tracta d’una activitat dedicada a persones majors d’edat, principalment que estiguin en edat activa, amb projectes i responsabilitats al seu càrrec i que necessitin reforçar el seu estat d’ànim i de motivació davant les seves responsabilitats professionals i/o familiars.

Professor:

Isidoro Garcia, pedagògIsidoro García Mate, germà marista de la Comunitat de la Casa d’Espiritualitat del Monestir de les Avellanes. És mestre i pedagog. Ha dut a terme diversos cursos i tallers al Monestir de les Avellanes, sobre pedagogia, espiritualitat, motivació i reflexió personal. Actualment és superior de la Casa d’Espiritualitat Marista, des d’on impulsa l’acollida i atenció a tots els que vingueu a visitar-nos i fer estada amb la comunitat. També és l’apicultor del monestir i responsable de la vinya i altres conreus de l’entorn del monestir.

Altres detalls:

Es requereix un mínim de 5 participants per a fer el curs, en cas contrari s’anul·laria i si el calendari d’activitats ho permet es tornaria a convocar més endavant. Es tracta d’un curs en el qual es practica l’activitat d’expressió en grup. S’emprarà moments més teòrics en sala, i moments pràctics a l’exterior. Cal portar roba i calçat adequat per a passejar pel bosc.

DESCARREGUE-VOS EL PROGRAMA

El Sentit de la Vida

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s