El nostre xef surt a cuinar a la vinya del Monestir de les Avellanes! una edició diferent del “Toc de Xef” de Balaguer TV


En aquesta nova temporada del programa de cuina de Balaguer TV “Toc de Xef“, el xef del Restaurant El Claustre del Monestir de les Avellanes, Bobby Cabral, surt a cuinar fora de la cuina.

El seu repte és cuinar plats emprant productes de temporada sorgits l’entorn del Monestir de les Avellanes, ja que al Restaurant El Claustre, fomentem la cuina amb productes de proximitat i de temporada. Per això en aquest capítol del “Toc de Xef” cuinem enmig de la vinya del Monestir de les Avellanes, just abans d’iniciar-se la verema. Acompanya al nostre xef, el Miquel Gregori, responsable del manteniment de la finca i bosc del monestir. Us deixem amb el programa, que vagi de gust!

Toc de XefPremeu la imatge per veure el vídeo

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s