XVI Jornada sobre l’oví i cabrum al Monestir de les Avellanes


Jornada sobre l'oví i el cabrum, 23 de febrer de 2012PRESENTACIÓ

El sistema de venda de proximitat s’està posicionant com a estratègia útil per millorar la viabilitat econòmica del camp català. Aquesta tendència està motivada per que els consumidors estan cada cop més interessats en conèixer l’origen dels aliments i els sistemes de producció i per això demanen identificar clarament els productes de proximitat i de temporada. Des del DARP es vol potenciar aquest tipus de venda. Animeu-vos i us esperem a tots. Més informació

DATA: Dijous, 23 de Febrer de 2017

LLOC: Monestir de les Avellanes. (Aula Magna) (Os de Balaguer)

X Jornada Tècnica sobre l'Ovi i el Cabrum, 2011PROGRAMA

  • 9.45 h Benvinguda, lliurament documentació i presentació jornada Il·lma. Sra. Estefania Rufach, alcaldessa d’Os de Balaguer.
  • 10.20 h La venda de proximitat a Catalunya. Regulació i previsió de canvis normatius Sra. Roser Montero, tècnica del SICRMA dels Serveis Territorials de Lleida. DARP. Sra. Esther Pisa, responsable de seguiment i prospecció de la qualitat agroalimentària. DARP.
  • 10.50 h Ajut pel foment de cadenes curtes de comercialització i mercats locals Sr. Sergi Tort, tècnic del Servei de Promoció de la Qualitat Agroalimentària. DARP.
  • 11.15 h Pausa
  • 11.40 h Escorxador de proximitat. Normativa Sr. Joaquim Xifra, subdirector General de Ramaderia. DARP.
  • 12.10 h Casos d’èxit de venda de proximitat Sr. Abel Peraire, escorxador de proximitat. Sr. Carles Sarroca, productor d’oví de la Noguera. Ramaderia Madó, productor d’oví del Pallars Sobirà. Sr. Pau Palau, productor d’oví de les Garrigues.
  • 13.30 h Torn obert de preguntes i suggeriments
  • 14.30 h Cloenda de la Jornada Director General d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries. DARP

Dinar dels participants a la Jornada del 2014INSCRIPCIONS

La jornada és gratuïta i oberta a tothom, però cal confirmar l’assistència al dinar abans del 21 de febrer a través de l’Oficina Comarcal de la Noguera (Tel.: 973 443 603 – A/e: anoguer.daam@gencat.cat. Sra. Carme Borrell) o a ASPOC i FECOC (Tel.: 973 450 496 – A/e: aspoc@compsaonline.com. Sra. Montse Ferran). El preu del dinar és de 20 €.

ORGANITZA: Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s