L’Hostatgeria del Monestir de les Avellanes treballarà amb l’Associació Alba de Tàrrega

A partir del 2018 l’Hostatgeria del Monestir de les Avellanes encarregarà el serveis de bugaderia a l’Associació Alba de Tàrrega.

L’Associació Alba de Tàrrega és un projecte social que té per objectiu oferir una atenció integral a totes aquelles persones amb qualsevol tipus de discapacitat, col·lectius de joves i infants, gent gran així com altres col·lectius en risc d’exclusió, partint de les seves necessitats i els seus interessos i els de les seves famílies, amb la finalitat d’aconseguir el seu màxim desenvolupament humà i la seva màxima inclusió dins la societat.

Amb l’objectiu d’incrementar la nostra responsabilitat social, des del Monestir de les Avellanes apostem per donar treball col·laborant amb entitats que acullen persones amb discapacitats; complint també d’aquesta manera amb la llei d’integració social dels minusvàlids.

Aquesta col·laboració s’emmarca dins de les accions de caràcter social i de solidaritat que impulsem des de fa temps des del Monestir de les Avellanes (Maristes Catalunya). Entre altres destaquem les col·laboracions que ja tenim des de fa temps  amb l’Associació Reintegra en favor de la igualtat d’oportunitats, la implicació en plans d’ocupació per a joves sense feina que hem tingut amb les administracions locals, col·laboració amb l’IRB Lleida, entre altres.

 

 

Un pensament sobre “L’Hostatgeria del Monestir de les Avellanes treballarà amb l’Associació Alba de Tàrrega

  1. Hola! Bona colaboracio. Endavant l’As.ALBA de Tàrrega està molt ben gestionada.

    El dia 3 de novembre de 2017 a les 12:36, Monestir de les Avellanes ha escrit:

    > Monestir de les Avellanes posted: “A partir del 2018 l’Hostatgeria del > Monestir de les Avellanes encarregarà el serveis de bugaderia a > l’Associació Alba de Tàrrega. L’Associació Alba de Tàrrega és un projecte > social que té per objectiu oferir una atenció integral a totes aquelles > person” >

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s