El Monestir de les Avellanes guanya els VII Premis Lleidatans (2018) en la categoria d’Empresa i Territori

El passat 6 d’abril de 2018 a la Llotja de Lleida va tenir lloc la gala dels VII Premis Lleidatans 2018, promoguts per la Jove Cambra Internacional de Lleida (JCI). Els premis tenen com a objectiu reconèixer i valorar a diferents agents actius de la societat lleidatana, a nivell de persones, empreses i institucions.

Els premis estan format per 5 categories: Empresa i Territori, Jove Emprenedor, Entitat social, Valors en l’esport, Grup de Recerca i Innovació i Lleidatà exemplar.

En aquesta VII edició dels premis el Monestir de les Avellanes vam ser els guanyadors en la categoria d’empresa i territori, reconeixent així la tasca que venim desenvolupant especialment des de l’any 2000, moment en que es va posar en marxa l’actual projecte “Un monestir de portes obertes, al servei de les persones, la cultura, l’espiritualitat i el territori”.

Com a Monestir de les Avellanes volem agrair a la comunitat de Germans Maristes i a tot l’equip que fa possible que aquest projecte segueixi creixent dia rera dia, i molt especialment a totes les persones, entitats i institucions que heu fet del Monestir de les Avellanes casa vostra. Moltes gràcies!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s