Recordant el VIII Sopar Medieval del Monestir de les Avellanes (8 de juliol de 2019)


Un any més us presentem el vídeo resum del que va ser la 8a edició del Sopar Medieval del Monestir de les Avellanes (dins de les X Jornades d’Història de l’Església i la religiositat).

En aquesta edició presentàvem sota el títol “El rigor de les dietes monàstiques medievals” la reproducció del menú més antic que hem fet mai al Sopar Medieval. Un àpat que es feia a l’entorn de 1220 al monestir benedictí de Sant Cugat del Vallès, en dates assenyalades.

La recerca de la professora Montserrat Coberó i l’enginy del xef Bobby Cabral del Restaurant del Monestir de les Avellanes, van fer possible un any més aquesta experiència gastronòmica per viatjar a la cuina medieval catalana. A més en aquesta edició cal agrair també a Torrons i Mel Alemany, que va reproduir els orígens del torró actual, presents en aquest menú i al Forn Farré de Sucs, per reproduir un pa amb cereal dur de Lleida i Sègol. També al Celler Montsec pel vi del sopar.

Us deixem amb el reportatge! Premeu la imatge o aquest enllaç per anar al reportatge i veure el vídeo

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s