TV3 informa de les accions de millora forestal impulsades pel Monestir de les Avellanes

Recentment la comunitat marista del Monestir de les Avellanes ha posat en marxa el segon Pla de Gestió Forestal del bosc que forma part del terme del convent. Aquest pla forestal està previst d’executar-lo des d’ara fins al 2033. Dins del mateix hi ha diverses accions que pretenen una gestió eficient i sostenible de les més de 250 hectàrees de bosc que té el monestir.

Una de les primeres accions a executar-se, ha estat l’obertura de 2 quilòmetres de camins forestals, que han de servir per millorar l’accés al bosc, actuar de talla fosc en cas d’incendi i conectar camins d’entrada i sortida dins del mateix bosc.

Les accions impulsades, han cridat l’atenció als periodistes del Telenotícies de TV3, els quals s’han fet ressò de la notícia, posant l’èmfasi en el fet de com gestionar un bosc replantant de pi blancs i en el cas concret del Monestir de les Avellanes, per la direcció cap a l’ús de l’entorn destinat als visiants i hostes del monestir.

Aquí teniu el vídeo de la notícia.

Un pensament sobre “TV3 informa de les accions de millora forestal impulsades pel Monestir de les Avellanes

  1. Passeu-me si hi han tallers o cursos properament. Mercès

    Missatge de Monestir de les Avellanes del dia dt., 27 d’ag. 2019 a les 16:16:

    > Monestir de les Avellanes posted: “Recentment la comunitat marista del > Monestir de les Avellanes ha posat en marxa el segon Pla de Gestió Forestal > del bosc que forma part del terme del convent. Aquest pla forestal està > previst d’executar-lo des d’ara fins al 2033. Dins del mateix hi ha div” >

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s